Иновативен дизајн кој го елиминира нередот при дополнување на резервоарот за вода, двојна филтрација на честички за уште поголема чистина преку филтер во резервоарот и при исфрлање на пареата.

Карактеристики:

  • Моќност: 20 W
  • Active Carbon филтер
  • Капацитет на навлажнување: 300 ml/h
  • Капацитет на резервоарот: 4 л
  • Димензии 191 × 191 × 322 mm
  • Тежина: 1,66 кг
  • Гаранција: 1 година
SCWK-4006
30 производи

Технички податоци

Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

1 друг производ во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.