Клучни компоненти во составот:

Натриум хијалуронат - афинитет за врзување поголема количина на вода со што се овозможува  хидрирање на кожата - еластичност, измазнување, помлад и поздрав изглед.

Глицерин - ја хидрира кожата и и дава сјај.

Ги редуцира брчките со моментален ефект

Ги пополнува брчките од внатрешната страна на кожата

Ја хидрира кожата

Со вкрстено поврзана хијалуронска киселина

Моментално намалување на брчките преку

Моменталниот ефект е клинички докажан

Повеќе информации

*Нежна текстура

*Хијалурон со фармацевтски квалитет

*Брзо се апсорбира

*Пријатен свеж мирис

*Не масти

*Волумен одвнатре

*Без конзерванси

*Дерматолошки тестирано

HYALUR10
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.