Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

1616 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог
 • Ново
  20.590 ден.
  Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
  • Ново
   20.590 ден.Цена
   Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
   • Ново
    Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
    20.590 ден.Цена
    Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
    • Ново
     Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
     20.590 ден.Цена
     • Ново
      22.990 ден.
      Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
      • Ново
       22.990 ден.Цена
       Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
       • Ново
        Материјал: челичен лим Димензии: 485x420x1170 mm Максимална моќност: 11-13 KW
        22.990 ден.Цена
        Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
        • Ново
         Материјал: челичен лим Димензии: 485x420x1170 mm Максимална моќност: 11-13 KW
         22.990 ден.Цена
         • Ново
          Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
          • Ново
           Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
           • Ново
            Материјал: челичен лим Димензии:  485x455x1070 mm Максимална моќност: 20-22 KW
            31.990 ден.Цена
            Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
            • Ново
             Материјал: челичен лим Димензии:  485x455x1070 mm Максимална моќност: 20-22 KW
             31.990 ден.Цена
             • Ново
              Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
              • Ново
               Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
               • Ново
                Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                46.990 ден.Цена
                Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                • Ново
                 Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                 46.990 ден.Цена
                 • Ново
                  11.490 ден.
                  Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                  • Ново
                   11.490 ден.Цена
                   Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                   • Ново
                    Печки на дрва
                    Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                    11.490 ден.Цена
                    Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                    • Ново
                     Печки на дрва
                     Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                     11.490 ден.Цена
                     • Ново
                      13.990 ден.18.000 ден.
                      Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
                      • Ново
                       13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
                       Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
                       • Ново
                        Фотелји
                        Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                        13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
                        Wooden Armchair GreenWooden Armchair Green
                        • Ново
                         Фотелји
                         Цврста конструкција и ногарки од буково дрво во орев боја. Штоф кој лесно се чисти. Ширина: 69 cm  Висина: 80 cm  Длабочина: 83 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                         13.990 ден.18.000 ден.Редовна цена-4.010 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
                          • Ново
                           5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                           Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
                           • Ново
                            Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Со брава и клуч. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                            5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                            Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
                            • Ново
                             Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Со брава и клуч. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                             5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              5.490 ден.6.500 ден.
                              Метален чевларник со 3 врати
                              • Ново
                               5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                               Метален чевларник со 3 врати
                               • Ново
                                Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                                5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                Метален чевларник со 3 врати
                                • Ново
                                 Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                                 5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  6.990 ден.8.000 ден.
                                  Метален чевларник со 4 врати
                                  • Ново
                                   6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                   Метален чевларник со 4 врати
                                   • Ново
                                    Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 137 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                                    6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                    Метален чевларник со 4 врати
                                    • Ново
                                     Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 137 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
                                     6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      6.490 ден.8.690 ден.
                                      Клуб маса Luxe - White, BlackКлуб маса Luxe - White, Black
                                      • Ново
                                       6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                       Клуб маса Luxe - White, BlackКлуб маса Luxe - White, Black
                                       • Ново
                                        Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 60cm Висина: 40cm
                                        6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                        Клуб маса Luxe - White, BlackКлуб маса Luxe - White, Black
                                        • Ново
                                         Изработена од метална конструкција и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 60cm Висина: 40cm
                                         6.490 ден.8.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          13.990 ден.19.990 ден.
                                          Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                                          • Ново
                                           13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                           Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                                           • Ново
                                            Комплети за дневна соба
                                            Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                            13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                            Комплет за дневна соба Luxe - White, BlackКомплет за дневна соба Luxe - White, Black
                                            • Ново
                                             Комплети за дневна соба
                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                             13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              9.990 ден.13.990 ден.
                                              ТВ комода MilanТВ комода Milan
                                              • Ново
                                               9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                               ТВ комода MilanТВ комода Milan
                                               • Ново
                                                ТВ Комода изработена од квалитетна 18mm иверка. Жирина: 180 cm  Висина: 40 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарки: 20cm Време на испорака: 10-14 дена
                                                9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                ТВ комода MilanТВ комода Milan
                                                • Ново
                                                 ТВ Комода изработена од квалитетна 18mm иверка. Жирина: 180 cm  Висина: 40 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногарки: 20cm Време на испорака: 10-14 дена
                                                 9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  2.590 ден.
                                                  VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                                                  • Ново
                                                   2.590 ден.Цена
                                                   VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                                                   • Ново
                                                    Паметни часовници
                                                    Смарт часовник за деца со SIM картица - сина боја Екран: 1.4" IPS, резолуција: 240 x 240 Батерија:550mAh Parental control, IPX7 заштита, едукациски игри GPS + 4G локација Аларм, видео и аудио повици. Смарт апликација за следење на локацијата на вашето дете
                                                    2.590 ден.Цена
                                                    VIVAX KIDS watch MAGIC 4G - BLUE
                                                    • Ново
                                                     Паметни часовници
                                                     Смарт часовник за деца со SIM картица - сина боја Екран: 1.4" IPS, резолуција: 240 x 240 Батерија:550mAh Parental control, IPX7 заштита, едукациски игри GPS + 4G локација Аларм, видео и аудио повици. Смарт апликација за следење на локацијата на вашето дете
                                                     2.590 ден.Цена
                                                     • Ново
                                                      8.990 ден.12.810 ден.
                                                      Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
                                                      • Ново
                                                       8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                       Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
                                                       • Ново
                                                        Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
                                                        8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                        Трпезариска маса Бало - белаТрпезариска маса Бало - бела
                                                        • Ново
                                                         Тркалезната маса Бало комбинира висока естетика и дизајн во комбинација од метална рамката и сив медијапан на површината. Идеална за деловни простори: продавници, кафулиња, хотели, ресторани и секако погодна за трпезаријата на секој модерен дом. Површина е изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја. Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со...
                                                         8.990 ден.12.810 ден.Редовна цена-3.820 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          15.990 ден.24.250 ден.
                                                          ТВ комода Dionysos - белаТВ комода Dionysos - бела
                                                          • Ново
                                                           15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                           ТВ комода Dionysos - белаТВ комода Dionysos - бела
                                                           • Ново
                                                            ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: бела...
                                                            15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                            ТВ комода Dionysos - белаТВ комода Dionysos - бела
                                                            • Ново
                                                             ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: бела...
                                                             15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              15.990 ден.24.250 ден.
                                                              TВ комода Dionysos - ретро сиваTВ комода Dionysos - ретро сива
                                                              • Ново
                                                               15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                               TВ комода Dionysos - ретро сиваTВ комода Dionysos - ретро сива
                                                               • Ново
                                                                ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја:...
                                                                15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                TВ комода Dionysos - ретро сиваTВ комода Dionysos - ретро сива
                                                                • Ново
                                                                 ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја:...
                                                                 15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  15.990 ден.24.250 ден.
                                                                  TВ комода Dionysos - дабTВ комода Dionysos - даб
                                                                  • Ново
                                                                   15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                   TВ комода Dionysos - дабTВ комода Dionysos - даб
                                                                   • Ново
                                                                    ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: даб...
                                                                    15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                    TВ комода Dionysos - дабTВ комода Dionysos - даб
                                                                    • Ново
                                                                     ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: даб...
                                                                     15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      15.990 ден.24.250 ден.
                                                                      TВ комода Dionysos - оревTВ комода Dionysos - орев
                                                                      • Ново
                                                                       15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                       TВ комода Dionysos - оревTВ комода Dionysos - орев
                                                                       • Ново
                                                                        ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: орев...
                                                                        15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                        TВ комода Dionysos - оревTВ комода Dionysos - орев
                                                                        • Ново
                                                                         ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Мелати ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: орев...
                                                                         15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          13.990 ден.19.990 ден.
                                                                          Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                                          • Ново
                                                                           13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                                           • Ново
                                                                            Комплети за дневна соба
                                                                            Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                                            13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                            Комплет за дневна соба Luxe - оревКомплет за дневна соба Luxe - орев
                                                                            • Ново
                                                                             Комплети за дневна соба
                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица, со меламинска облога. Спецификации на ТВ комода Ширина: 180cm Висина: 50cm Длабочина: 30cm Метални ногарки Спецификации на клуб маса: Ширина: 90cm Висина: 40cm Длабочина: 60cm Метални ногарки 
                                                                             13.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                                                                              • Ново
                                                                               Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                                                                               • Ново
                                                                                Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
                                                                                2.290 ден.Цена
                                                                                Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
                                                                                • Ново
                                                                                 Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
                                                                                 2.290 ден.Цена
                                                                                 • Ново
                                                                                  999 ден.2.500 ден.
                                                                                  Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
                                                                                  • Ново
                                                                                   999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                                   Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
                                                                                   • Ново
                                                                                    70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Cap Color: Ecru Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
                                                                                    999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                                    Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)Подна ламба AYD-1527 (крем абажур)
                                                                                    • Ново
                                                                                     70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Cap Color: Ecru Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
                                                                                     999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      2.990 ден.3.690 ден.
                                                                                      Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
                                                                                      • Ново
                                                                                       2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                       Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
                                                                                       • Ново
                                                                                        METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                        2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                        Подна ламба Table Lamp WhiteПодна ламба Table Lamp White
                                                                                        • Ново
                                                                                         METAL BODY Fabric Cap Wooden Table Height: 147 cm Cap's Diameter: 37 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                         2.990 ден.3.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          3.990 ден.4.500 ден.
                                                                                          Подна ламба TM284Подна ламба TM284
                                                                                          • Ново
                                                                                           3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                           Подна ламба TM284Подна ламба TM284
                                                                                           • Ново
                                                                                            Подни ламби
                                                                                            METAL BODY Cotton Cap Height: 133 cm Cap's Width: 35 cm Leg's Diameter: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                            3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                            Подна ламба TM284Подна ламба TM284
                                                                                            • Ново
                                                                                             Подни ламби
                                                                                             METAL BODY Cotton Cap Height: 133 cm Cap's Width: 35 cm Leg's Diameter: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                             3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              3.500 ден.4.290 ден.
                                                                                              Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                                                                                              • Ново
                                                                                               3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                                                                                               Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                                                                                               • Ново
                                                                                                METAL BODY Glass Cap Size: 27 x 27 x 146 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 20 cm Base Plate Height: 2 cm On/Off Button on the Cable Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                                                                                3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                                                                                                Подна ламба Viran - 10955Подна ламба Viran - 10955
                                                                                                • Ново
                                                                                                 METAL BODY Glass Cap Size: 27 x 27 x 146 cm Cap's Diameter: 15 cm Base Plate Diameter: 20 cm Base Plate Height: 2 cm On/Off Button on the Cable Max. Bulb Size:  Diameter: 6 Height: 9 cm Bulb is not Included 220 - 240 V IP20 Socket Type: E14 Max 40 W
                                                                                                 3.500 ден.4.290 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  3.990 ден.4.500 ден.
                                                                                                  Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Подни ламби
                                                                                                    METAL BODY Cotton Cap Height: 165 cm Cap's Width: 45 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                    3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Подна ламба YL219Подна ламба YL219
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Подни ламби
                                                                                                     METAL BODY Cotton Cap Height: 165 cm Cap's Width: 45 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                     3.990 ден.4.500 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      7.500 ден.10.500 ден.
                                                                                                      Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        METAL BODY Fabric Cap Electrostatic Oven Dried Paint Leg's Diameter: 30 cm Height: 153 cm Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                                                        7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Подна ламба Floor Lamp GoldПодна ламба Floor Lamp Gold
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         METAL BODY Fabric Cap Electrostatic Oven Dried Paint Leg's Diameter: 30 cm Height: 153 cm Socket Type: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V
                                                                                                         7.500 ден.10.500 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          2.999 ден.3.999 ден.
                                                                                                          Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Подни ламби
                                                                                                            METAL BODY Metal Cap Height: 145 cm Width: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                            2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Подна ламба YL277Подна ламба YL277
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Подни ламби
                                                                                                             METAL BODY Metal Cap Height: 145 cm Width: 30 cm Soket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                             2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              2.490 ден.3.490 ден.
                                                                                                              Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                                                                                                2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Подна ламба AYD - 2902Подна ламба AYD - 2902
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 MDF / WOODEN BODY Fabric Cap Size: 20 x 37 x 140 cm Cap's Diameter: 37 cm Cap's Height: 20 cm Body Size: 37 x 91,5 cm Height with Cable: Max 200 cm On/Off Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED
                                                                                                                 2.490 ден.3.490 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  1.600 ден.2.500 ден.
                                                                                                                  Подна ламба SH207
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Подна ламба SH207
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Подни ламби
                                                                                                                    METAL BODY Jute Cap Height: 140 cm Cap's Diameter: 18 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                                    1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Подна ламба SH207
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Подни ламби
                                                                                                                     METAL BODY Jute Cap Height: 140 cm Cap's Diameter: 18 cm Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                                     1.600 ден.2.500 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      1.999 ден.2.999 ден.
                                                                                                                      Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Подни ламби
                                                                                                                        100% WOODEN PVC Cap Body Size: 15 x 90 cm Height: 140 cm Cap's Diameter: 30 cm Cap's Height: 25 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                                        1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Подна ламба AYD-1800Подна ламба AYD-1800
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Подни ламби
                                                                                                                         100% WOODEN PVC Cap Body Size: 15 x 90 cm Height: 140 cm Cap's Diameter: 30 cm Cap's Height: 25 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W
                                                                                                                         1.999 ден.2.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена