Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

211 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог
 • Ново
  24.990 ден.26.990 ден.
  Koopman SUP даска 381cm
  • Ново
   24.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
   Koopman SUP даска 381cm
   • Ново
    Рекреација на вода
    Комплетен SUP сет за понапредни сурфери со весла. Неговата должина го прави идеален за постигнување големи брзини. Има EVA анти-лизгачка покривка за оптимално држење и удобност. Димензии: 381x 66x15 cm Максималното оптоварување е 150 kg. Алуминиумската весла е прилагодлива во должина од 170 cm до 210 cm Вклучен практичен полиестерски ранец, голема рачна пумпа и...
    24.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
    Koopman SUP даска 381cm
    • Ново
     Рекреација на вода
     Комплетен SUP сет за понапредни сурфери со весла. Неговата должина го прави идеален за постигнување големи брзини. Има EVA анти-лизгачка покривка за оптимално држење и удобност. Димензии: 381x 66x15 cm Максималното оптоварување е 150 kg. Алуминиумската весла е прилагодлива во должина од 170 cm до 210 cm Вклучен практичен полиестерски ранец, голема рачна пумпа и...
     24.990 ден.26.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      17.990 ден.19.990 ден.
      Koopman SUP даска 305cm
      • Ново
       17.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
       Koopman SUP даска 305cm
       • Ново
        Рекреација на вода
        Комплетен SUP сет, идеален и за почетници и за понапредни сурфери со весла. Со EVA анти-лизгачка покривка за оптималнен грип и удобност Погоден за стоечки и седечки позиции. Димензии: 305x71x10 cm Алуминиумската весла е прилагодлива во должина од 170 cm до 210 cm Погоден за 1 (возрасно) лице, максималното оптоварување е 100 kg.
        17.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
        Koopman SUP даска 305cm
        • Ново
         Рекреација на вода
         Комплетен SUP сет, идеален и за почетници и за понапредни сурфери со весла. Со EVA анти-лизгачка покривка за оптималнен грип и удобност Погоден за стоечки и седечки позиции. Димензии: 305x71x10 cm Алуминиумската весла е прилагодлива во должина од 170 cm до 210 cm Погоден за 1 (возрасно) лице, максималното оптоварување е 100 kg.
         17.990 ден.19.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          16.990 ден.18.990 ден.
          Koopman SUP даска 285х71х10см портокаловаKoopman SUP даска 285х71х10см портокалова
          • Ново
           16.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Koopman SUP даска 285х71х10см портокаловаKoopman SUP даска 285х71х10см портокалова
           • Ново
            Комплетен SUP сет, идеален за почетници и малку напредни сурфери на даска. Погоден за стоечки и седечки позиции, со тапацир против лизгање EVA за оптимален грип и удобност. Димензии: 285x71 x10 cm. Носивоста  е до 100кг. Алуминиумското весло е подесиво во должина од 170 cm до 210 cm. Вклучени се торбица, пумпа и комплет за поправка. Нето тежина на сетот: приближно...
            16.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
            Koopman SUP даска 285х71х10см портокаловаKoopman SUP даска 285х71х10см портокалова
            • Ново
             Комплетен SUP сет, идеален за почетници и малку напредни сурфери на даска. Погоден за стоечки и седечки позиции, со тапацир против лизгање EVA за оптимален грип и удобност. Димензии: 285x71 x10 cm. Носивоста  е до 100кг. Алуминиумското весло е подесиво во должина од 170 cm до 210 cm. Вклучени се торбица, пумпа и комплет за поправка. Нето тежина на сетот: приближно...
             16.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              12.990 ден.15.990 ден.
              Koopman SUP даска 245cm жолтаKoopman SUP даска 245cm жолта
              • Ново
               12.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
               Koopman SUP даска 245cm жолтаKoopman SUP даска 245cm жолта
               • Ново
                Рекреација на вода
                SUP даска со димензии 245х80cm. Максимална носивост 90kg. Доаѓа со целиот сет на додатоци што ќе ви требаат за да започнете: комплет за поправка, воздушна пумпа, ремен за да не ви лебди даската и торба за да се спакува сето тоа. Нарачајте и започнете со вашите водени авантури.
                12.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                Koopman SUP даска 245cm жолтаKoopman SUP даска 245cm жолта
                • Ново
                 Рекреација на вода
                 SUP даска со димензии 245х80cm. Максимална носивост 90kg. Доаѓа со целиот сет на додатоци што ќе ви требаат за да започнете: комплет за поправка, воздушна пумпа, ремен за да не ви лебди даската и торба за да се спакува сето тоа. Нарачајте и започнете со вашите водени авантури.
                 12.990 ден.15.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Чоколадо, 1kg
                  • Ново
                   My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Чоколадо, 1kg
                   • Ново
                    MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
                    1.500 ден.Цена
                    My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Чоколадо, 1kg
                    • Ново
                     MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
                     1.500 ден.Цена
                     • Ново
                      My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Ванила, 1kg
                      • Ново
                       1.500 ден.Цена
                       My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Ванила, 1kg
                       • Ново
                        MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
                        1.500 ден.Цена
                        My Way Premium Whey Protein Concentrate 80% - Ванила, 1kg
                        • Ново
                         MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е произведен од високо квалитетен суруткин протеин добиен со иновативна метода на директна ултрафилтрација на млекото. Главна карактеристика на MY WAY PREMIUM WHEY PROTEIN е тоа што содржи 14% повеќе леуцин (главна аминокиселина за мускулен раст), а најистакната карактеристика е неговата инстантна растворливост во споредба со сите суруткини протеини кои се...
                         1.500 ден.Цена
                         • Ново
                          1.900 ден.
                          Колаген - My way Blueberry, 250gr
                          • Ново
                           1.900 ден.Цена
                           Колаген - My way Blueberry, 250gr
                           • Ново
                            Додатоци во исхрана
                            MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I со вкус на боровинки, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на...
                            1.900 ден.Цена
                            Колаген - My way Blueberry, 250gr
                            • Ново
                             Додатоци во исхрана
                             MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I со вкус на боровинки, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на...
                             1.900 ден.Цена
                             • Ново
                              1.900 ден.
                              Колаген - My way Natural, 250gr
                              • Ново
                               1.900 ден.Цена
                               Колаген - My way Natural, 250gr
                               • Ново
                                Додатоци во исхрана
                                MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на еластичноста на кожата и...
                                1.900 ден.Цена
                                Колаген - My way Natural, 250gr
                                • Ново
                                 Додатоци во исхрана
                                 MY WAY HYDROLIESED COLLAGEN PEPTIDES TYPE I, е производ добиен од најквалитетниот колаген, збогатен со витамин Ц кој е клучен за апсорпцијата на колагенот во човековото тело. Хидролизираниот колаген е една од основните градбени компоненти што се содржат во кожата, коските и ‘рскавицата, и со негова конзумација се добиваат многу бенефити како подобрување на еластичноста на кожата и...
                                 1.900 ден.Цена
                                 • Ново
                                  13.999 ден.15.000 ден.
                                  Работен стол FLORIDA BLACK
                                  • Ново
                                   13.999 ден.15.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                   Работен стол FLORIDA BLACK
                                   • Ново
                                    Канцелариски столици
                                    Florida Steel е висококвалитетно столче за управување од докажан европски производител - Групацијата Nowy Stil! Цврста, метална основа, полиран алуминиум Амортизер за непречено прилагодување на висината Модел на механизам TILT, обезбедувајќи функција на лулање и заклучување во почетната позиција. Ергономско седиште и грб изработени од еко кожа ECO. ...
                                    13.999 ден.15.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                    Работен стол FLORIDA BLACK
                                    • Ново
                                     Канцелариски столици
                                     Florida Steel е висококвалитетно столче за управување од докажан европски производител - Групацијата Nowy Stil! Цврста, метална основа, полиран алуминиум Амортизер за непречено прилагодување на висината Модел на механизам TILT, обезбедувајќи функција на лулање и заклучување во почетната позиција. Ергономско седиште и грб изработени од еко кожа ECO. ...
                                     13.999 ден.15.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      6.999 ден.9.000 ден.
                                      Работен стол Rino ChromeРаботен стол Rino Chrome
                                      • Ново
                                       6.999 ден.9.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                       Работен стол Rino ChromeРаботен стол Rino Chrome
                                       • Ново
                                        Канцелариски столици
                                        Доколку барате квалитетна работна столица, тогаш Rino е изборот за вас. Rino е висококвалитетна столица од докажан европски производител. Карактеристики: •Ергономско седиште и потпирач за грб кои се обложени со црна еко кожа. •Метални хромирани потпирачи за раце со меки тапацирани влошки со еко кожа во црна боја. •Механизам TILT - обезбедува слободно движење на...
                                        6.999 ден.9.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                        Работен стол Rino ChromeРаботен стол Rino Chrome
                                        • Ново
                                         Канцелариски столици
                                         Доколку барате квалитетна работна столица, тогаш Rino е изборот за вас. Rino е висококвалитетна столица од докажан европски производител. Карактеристики: •Ергономско седиште и потпирач за грб кои се обложени со црна еко кожа. •Метални хромирани потпирачи за раце со меки тапацирани влошки со еко кожа во црна боја. •Механизам TILT - обезбедува слободно движење на...
                                         6.999 ден.9.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.698 ден.12.289 ден.
                                         Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.598 ден.12.289 ден.
                                         Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
                                         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
                                         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.698 ден.12.289 ден.
                                         Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.598 ден.12.289 ден.
                                         Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
                                         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
                                         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.698 ден.12.289 ден.
                                         Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         6.798 ден.10.489 ден.
                                         Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплети за дневна соба
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         6.798 ден.10.489 ден.
                                         Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
                                         Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
                                         • Ново
                                         • Пакет
                                         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
                                         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          999 ден.2.500 ден.
                                          Подна ламба FLH-1101Подна ламба FLH-1101
                                          • Ново
                                           999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                           Подна ламба FLH-1101Подна ламба FLH-1101
                                           • Ново
                                            Подни ламби
                                            MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                            999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                            Подна ламба FLH-1101Подна ламба FLH-1101
                                            • Ново
                                             Подни ламби
                                             MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                             999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              999 ден.2.500 ден.
                                              Подна ламба FLH-1104Подна ламба FLH-1104
                                              • Ново
                                               999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                               Подна ламба FLH-1104Подна ламба FLH-1104
                                               • Ново
                                                Подни ламби
                                                MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                Подна ламба FLH-1104Подна ламба FLH-1104
                                                • Ново
                                                 Подни ламби
                                                 MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                 999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  999 ден.2.500 ден.
                                                  Подна ламба FLH-1103Подна ламба FLH-1103
                                                  • Ново
                                                   999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                   Подна ламба FLH-1103Подна ламба FLH-1103
                                                   • Ново
                                                    Подни ламби
                                                    MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                    999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                    Подна ламба FLH-1103Подна ламба FLH-1103
                                                    • Ново
                                                     Подни ламби
                                                     MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                     999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      999 ден.2.500 ден.
                                                      Подна ламба FLH-1102Подна ламба FLH-1102
                                                      • Ново
                                                       999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                       Подна ламба FLH-1102Подна ламба FLH-1102
                                                       • Ново
                                                        Подни ламби
                                                        MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                        999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                        Подна ламба FLH-1102Подна ламба FLH-1102
                                                        • Ново
                                                         Подни ламби
                                                         MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                         999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          999 ден.2.500 ден.
                                                          Подна ламба FLH-1123Подна ламба FLH-1123
                                                          • Ново
                                                           999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                           Подна ламба FLH-1123Подна ламба FLH-1123
                                                           • Ново
                                                            Подни ламби
                                                            MDF BODY 0 Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                            999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                            Подна ламба FLH-1123Подна ламба FLH-1123
                                                            • Ново
                                                             Подни ламби
                                                             MDF BODY 0 Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                             999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              999 ден.2.500 ден.
                                                              Подна ламба FLH-1121Подна ламба FLH-1121
                                                              • Ново
                                                               999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                               Подна ламба FLH-1121Подна ламба FLH-1121
                                                               • Ново
                                                                Подни ламби
                                                                MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                                999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                Подна ламба FLH-1121Подна ламба FLH-1121
                                                                • Ново
                                                                 Подни ламби
                                                                 MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                                 999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  999 ден.2.500 ден.
                                                                  Подна ламба FLH-1122Подна ламба FLH-1122
                                                                  • Ново
                                                                   999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                   Подна ламба FLH-1122Подна ламба FLH-1122
                                                                   • Ново
                                                                    Подни ламби
                                                                    MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                                    999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                    Подна ламба FLH-1122Подна ламба FLH-1122
                                                                    • Ново
                                                                     Подни ламби
                                                                     MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                                                                     999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      2.890 ден.
                                                                      ISKRA AD-G5 Електрична скара
                                                                      • Ново
                                                                       2.890 ден.Цена
                                                                       ISKRA AD-G5 Електрична скара
                                                                       • Ново
                                                                        Напон : 220-240V~50/60Hz Јачина : 2000W Димензија на скара : 450 x 300 mm (D x Š) Алуминиумска плоча  Термостат со LED индикатор  Димензија на кутија  (в mm): 580 (д) x 90 (Ш) x 335 (V) Нето тежина : 2,8 кг Бруто тежина : 2,9 кг Гаранција 2 години 
                                                                        2.890 ден.Цена
                                                                        ISKRA AD-G5 Електрична скара
                                                                        • Ново
                                                                         Напон : 220-240V~50/60Hz Јачина : 2000W Димензија на скара : 450 x 300 mm (D x Š) Алуминиумска плоча  Термостат со LED индикатор  Димензија на кутија  (в mm): 580 (д) x 90 (Ш) x 335 (V) Нето тежина : 2,8 кг Бруто тежина : 2,9 кг Гаранција 2 години 
                                                                         2.890 ден.Цена
                                                                         • Ново
                                                                          17.990 ден.22.990 ден.
                                                                          Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
                                                                          • Ново
                                                                           17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
                                                                           • Ново
                                                                            Барате канцелариско биро кое изгледа моќно и престижно? Работното биро Lotus со својот модерен дизајн ја комбинира функционалноста со издржливоста. Изработено од висококвалитетни материјали и според вашите ергономски барања. Спецификации: * Изработено од висококвалитетна иверица. * Помошен кабинет: има реверзибилен вграден кабинет, фиока и полици со...
                                                                            17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                            Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
                                                                            • Ново
                                                                             Барате канцелариско биро кое изгледа моќно и престижно? Работното биро Lotus со својот модерен дизајн ја комбинира функционалноста со издржливоста. Изработено од висококвалитетни материјали и според вашите ергономски барања. Спецификации: * Изработено од висококвалитетна иверица. * Помошен кабинет: има реверзибилен вграден кабинет, фиока и полици со...
                                                                             17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              189.990 ден.205.990 ден.
                                                                              WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
                                                                              • Ново
                                                                               189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
                                                                               WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
                                                                               • Ново
                                                                                Ви ја претставуваме SMART скарата Genesis® - најголемата иновација за скара во последните децении, која создава целосно градинарско кулинарско искуство. Печете, печете на пареа, па дури и пржете со замена на решетката за готвење со прилагодени садови за скара од WEBER CRAFTED, инспиративна храна која никогаш не се мислела дека е можна на скарата. Со паметната технологија WEBER...
                                                                                189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
                                                                                WEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-435 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
                                                                                • Ново
                                                                                 Ви ја претставуваме SMART скарата Genesis® - најголемата иновација за скара во последните децении, која создава целосно градинарско кулинарско искуство. Печете, печете на пареа, па дури и пржете со замена на решетката за готвење со прилагодени садови за скара од WEBER CRAFTED, инспиративна храна која никогаш не се мислела дека е можна на скарата. Со паметната технологија WEBER...
                                                                                 189.990 ден.205.990 ден.Редовна цена-16.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  165.990 ден.175.990 ден.
                                                                                  WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
                                                                                  • Ново
                                                                                   165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
                                                                                   • Ново
                                                                                    Ви ја претставуваме Genesis Smart Grill - најголемата иновација за скара во последните децении, со која можете да создадете совршено кулинарско искуство во вашата градина. Печете, пареа или дури и печете со замена на решетката за печење со прилагодена опрема за скара од WEBER CRAFTED и подгответе јадења што инспирираат и кои никогаш не сте помислиле дека може да се подготват на скара. Со...
                                                                                    165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                    WEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гасWEBER GENESIS EPX-335 (SMART GRILL) GAS BBQ скара на гас
                                                                                    • Ново
                                                                                     Ви ја претставуваме Genesis Smart Grill - најголемата иновација за скара во последните децении, со која можете да создадете совршено кулинарско искуство во вашата градина. Печете, пареа или дури и печете со замена на решетката за печење со прилагодена опрема за скара од WEBER CRAFTED и подгответе јадења што инспирираат и кои никогаш не сте помислиле дека може да се подготват на скара. Со...
                                                                                     165.990 ден.175.990 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      64.990 ден.69.990 ден.
                                                                                      WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
                                                                                      • Ново
                                                                                       64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
                                                                                       • Ново
                                                                                        Скарата за гас со три горилници Spirit E-315 има пространа површина за скара и удобни странични маси за поставување тацни за сервирање. Закачете ја шпатулата и клештите на куките за алатот така што сè што ви треба е на дофат на раката. Издржливи, лесни за чистење решетки од гурмански систем за скара со порцеланско емајлирано леано железо. Вебер порцелан-емајл финишот...
                                                                                        64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                        WEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скараWEBER SPIRIT E-315 GBS плинска скара
                                                                                        • Ново
                                                                                         Скарата за гас со три горилници Spirit E-315 има пространа површина за скара и удобни странични маси за поставување тацни за сервирање. Закачете ја шпатулата и клештите на куките за алатот така што сè што ви треба е на дофат на раката. Издржливи, лесни за чистење решетки од гурмански систем за скара со порцеланско емајлирано леано железо. Вебер порцелан-емајл финишот...
                                                                                         64.990 ден.69.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          54.999 ден.59.999 ден.
                                                                                          WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                                                                                          • Ново
                                                                                           54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                                                                                           • Ново
                                                                                            Нека започне авантурата за скара: скарата со гас Spirit Classic E-220S создава уникатна атмосфера за скара на вашата тераса или балкон. Пропржете повеќе шницли до совршенство и брзо загрејте со додатокот Sear Zone и решетки за гурманскиот систем за скара. Испробајте нови техники за готвење со неjзините решетки за готвење со гурмански систем за скара во кои се сместени голем број...
                                                                                            54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                            WEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гасWEBER SPIRIT CLASSIC E-220S GAS скара на гас
                                                                                            • Ново
                                                                                             Нека започне авантурата за скара: скарата со гас Spirit Classic E-220S создава уникатна атмосфера за скара на вашата тераса или балкон. Пропржете повеќе шницли до совршенство и брзо загрејте со додатокот Sear Zone и решетки за гурманскиот систем за скара. Испробајте нови техники за готвење со неjзините решетки за готвење со гурмански систем за скара во кои се сместени голем број...
                                                                                             54.999 ден.59.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена