Карактеристики на производот 

Материјал: медијапан, стакло

Боја: бела

Димензии на производот

Ширина: 40 см

Висина: 150 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1

Должина: 154 см

Ширина: 46 см

Висина: 6 см

Бруто Тежина: 6,68 кг

30320316
49 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.