Карактеристики на производот 

Материјал: стакло

Количина на пакување: 4 парчиња 

Димензии на производот

Должина: 44 см

Ширина: 40 см

Количина на пакување: 4 парчиња 

Димензии на пакување

Број на пакување: 1

Должина: 46 см

Ширина: 41 см

Висина: 2 см

Бруто Тежина: 4,90 кг

25162500
45 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.