Тип на грло: ЛЕД 3 color

Димензии: ш:180 в:265

Материјал: Пластика

Боја: Розева

Battery: lithium battery 18650.

Battery capacity: 1200 mAh.

Voltage: 5V

Current: 1A.

Charging time: 4 hours. USB

950042
16 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

10 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.