• Омилената играчка на секое дете.

• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.

• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал без рабови за дополнителна безбедност.

• Лесно се склопува - преклопете ја без алатки за компактно складирање.

• Производот содржи кош и топка.

• Димензии на производот: 110см x 150см x 65 см.

27597
21 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.