• Ново

• Детска лизгалка изработена од високо квалитетна пластика, која може да се користи и дома и надвор.

• Одлична забава за најмалите.

• Димензии:

- Должина: 90см

- Висина:70см.

27599
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.