• Овозможете им забава и рекреација во вашиот двор на дечињата.

• Лизгалка збогатена со кош и топка за дополнителна забава.

• Димензии на зелена лизгалка: 110см x 150см x 65 см.

• Димензии на плава лизгалка: 105см x 145см x 65см.

27598
26 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.