Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
   Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40

   Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40

   Напиши рецензија (0)
   198.969 ден.
   со ДДВ
   На залиха

   Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW

   Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm

   Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L

   Пречник на димен отвор: 120 mm

   Време на работа со полн резервоар: 30h

   LCD дисплеј во бои


   | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |

   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 14.8 kW/43.50 kW

   Номинална излезна моќност: 13.4 kW/40.2 kW

   Степен на искористеност: (мин/макс): 92.4/90.7

   Просечна потрошувачка на пелети: 2.8-8.7kg/h

   Тежина нето: 350кг

   Капацитет на котелот за вода: 100 л

   Капацитет на резервоарот за пелети: 120 кг

   Електрична сила во фаза на вклучување: 475 W

   Димензии:mm

   Едноставна и лесна употреба

   Мени за управување на српски јазик,LCD дисплеј во бои

   Дневно

   неделно и викенд програмирање

   Висок степен на искористување на горивото

   Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф

   Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата

   25652
   1 производ

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40

   2 други производи во иста категорија:

   Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40

   198.969 ден.
   со ДДВ