Карактеристики:

Влезна моќност                           1900 W

Проток на вода                            400 l/h

Максимален притисок                  130 bar

Работна температура на вода        50

Должина на цревото                    8 m

Тежина                                        17.4 kg

BXPW1900E
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.