• -3 000 ден

Карактеристики

Влезна моќност                             2 200 W

Проток на вода                                 440 l/h

Максимален притисок                 150 bar

Работна температура на вода          50 C°

Тежина                                          13.5 kg

BXPW2200PE
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.