• -700 ден

Ако кажете дека сè мора да биде природно, Premium 100% Органската Памучна перница е тоа. Перницата се спојува со комбинирање на 193TC 100% памучно ткаени перкали, кои се ткаени без никаков хемиски третман.

Се како што си е пронајдено во природата!

✅ Димензија на перница: 50 х 70 cm

✅ 100% Органски производ 

organic
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.