• -790 ден

Само за тие кои се големи љубители на мирисот од Лавандер. 210ТС percale 100% Памучна навлака.

✅ Димензија на перница : 45 х 65 х 5cm

✅ Природен производ

✅ Перницата не е третирана со екстракт од лавандер туку во неа има простор(џеб) за патрони од природен лавандер.

✅ Патроните од природен лавандер се менливи.

✅ Патроните се вадат при перење на перницата.

lavander
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.