Специјалната структура на сунѓерот и дебелината е погодна за вратчето на бебето,овозможувајќи му удобно спиење и мирен сон.

Спецификација:

Димензии на производот: 40x25x4cm.

Димензии на пакувањето: 43x27x6cm.

900200
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

2 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.