Meка играчка која е спремна да го запознае вашето малечко и да стане негов најдобар другар.

Meтро со кое можете да ја измерите висината на вашето дете и да ја обележите со пеперутката или срцето кое се лепи на метрото.

Димензии на производот: 116x10x6 cm.

550758
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

13 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.