Позиционер за спиење со мемори пена кој ќе му озвозможи на вашето бебе мирен сон и удобно спиење.

Хипоалерген.

Мемори пена.

Памучна навлака.

Пролагодливи потпирачи.

Димезии: 36х51х7cm.

550221
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.