Гарантирајте му на вашето дете удобност и задоволство на кое било место со овие подлоги за колички.

Производот е направен од хипоалергична мемори пена што ќе го следи природното држење на телото на вашето бебе.

Прилагодлива подлога на индивидуалниот облик на телото на детето.

Димензии на производот: 84х34х2cm.

550350
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.