Позиционер за спиење со мемори пена кој ќе им овозможи на вашите бебиња мирно и безбедно спиење.

Помага во спречување на превртување на бебето за време на спиење или игра и нежно го ограничува движењето.

Хипоалерген.

Мемори пена.

Памучна навлака.

Пролагодливи потпирачи кои може да се отстранат.

Димезии на производот: 60​​x40x8см.

550344
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.