Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:600 в:1700

Материјал: Метал, Дрво

Јачина: Max 40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

OL19113F
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.