Тип на грло: LED

Боја на светлина: 3000K

Димензии: ш:470 в: 1150 mm

Материјал: Метал

Јачина: 36W 3000K

Боја: Црна

Напон: 220-240V

422610532
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.