Тип на грло: E27

Број на сијалици: 4

Димензии: ш:300 в:2250

Материјал: Метал + ПВЦ

Јачина: Max 4x60w

Боја: Бела

Напон: 220-240V

77-1150
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.