Тип на грло: Е14

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:250 в:1500

Материјал: Алуминиум, Стакло

Јачина: Max 1 x 28w

Боја: црна-бело

Напон: 220-240V

402000132
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.