Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:620 в:1600/мм

Материјал: Метал, Текстил

Јачина: Max 1 x 60w

Боја: Сива

Напон: 220-240V

15185S1
3 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.