Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:600  в:1600 / мм

Материјал: Метал , Дрво

Јачина: Мах. 1 x 40w

Боја: Црна, Дрво

Напон: 220-240V

54306S
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.