Тип на грло: GU10

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:230 в:1510

Материјал: Метал

Јачина: Max 10w

Боја: Црна, златна

Напон: 220-240V

412400108
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.