Тип на грло: G4

Број на сијалици: 6

Димензии: ш:300 в:1700

Материјал: Метал

Јачина: Max 6x5w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

OL201058F
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.