Тип на грло: E27

Број на сијалици:1

Димензии: D:690, H:1790 /мм

Материјал: Метал

Јачина: Сијалица до 40w

Боја: Црна, Златна

Напон: 220-240V

58305
3 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.