Тип на грло: E27

Број на сијалици: 2

Димензии: ш:280 в:1780

Материјал: Метал, Пластика

Јачина: Max 40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

950050
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.