Тип на грло: E14

Број на сијалици: 3

Димензии: ш:600 в:1560

Материјал: Метал + Стакло

Јачина: Max 25w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

403400317
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.