Тип на грло: E27

Број на сијалици: 3

Димензии: ш:1200 в:2000

Материјал: Метал

Јачина: Max 3x40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

OL19223
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.