Тип на грло: E27

Број на сијалици:1

Димензии: ш:960 в:1960 /мм

Материјал: Метал

Јачина: Max 1x40w

Боја: Метал

Напон: 220-240V

15057S
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.