Тип на грло: Е27

Броја на сијалици: 1

Димензии: ш:800 в:1500

Материјал: Вистинско Дрво, Метал, Текстил

Јачина: Max 1 x 40w

Боја: Црна, Златна

Напон: 220-240V

407400179
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.