Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:540 в:1490

Материјал: Метал

Јачина: Max 28w

Боја: Црна

408000132
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.