Тип на грло: E27

Број на сијалици: 6

Димензии: ш:540 в:1650

Материјал: Метал

Јачина: Max 28w

Боја: Црна, златна

Напон: 220-240V

406700632
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.