Тип на грло: E27

Број на сијалици: 2

Димензии: ш:400 в:1700

Материјал: Метал

Јачина: Max 2x40w

Боја: Црна , Златна

Напон: 220-240V

OL201056
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.