Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:380 в:2170/мм (висината се регулира)

Материјал: Метал

Јачина: Max 1 x 40w

Боја: Никел

Напон: 220-240V

58310
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.