Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:250 ш:390  в:1500 / mm

Материјал: Метал, Стакло

Јачина: Max. 1 x 40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

15830S1
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.