Тип на грло: LED

Боја на светлина: 3000K

Димензии: ш:220 в: 1800 mm

Материјал: Метал

Јачина: 18W 3000K

Боја: Црна

Напон: 220-240V

426511832
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.