• -1 391 ден

Димензии: 66x34x160cm

Длабочина на полиците: 30cm

Растојание помеѓу полиците: 33.5cm

Боја: Црна

Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.

Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

BF44

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.