• -2 000 ден

Димензии: 66x34x160cm

Длабочина на полиците: 30cm

Растојание помеѓу полиците: 33.5cm

Боја: Светло кафеава

Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.

Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

КАИРО 42 - BF42
19 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.