• Распродажба!
  • -800 ден

Димензии: 56x20x169cm

Растојание помеѓу полиците: 31cm

Боја: Светло кафеава

Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

BF130

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.