• Распродажба!
  • -1 591 ден

Декоративна полица со метална конструкција MK02

Полицата е изработена од 1-ва класа иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите.

Металната конструкција е изработена од цврсти профили, со долгогодишна отпорност на корозирање или промена на бојата. 

Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на деформации. 

Димензии:

Ширина: 66 cm

Длабочина: 34 cm

Висина: 85 cm

Ширина на полицата: 66 cm

Длабочина на полицата: 30 cm

Растојание на полиците: 33 cm

ЛОГАН -MK15-05-02
16 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.