• Распродажба!
  • -800 ден
  • Ново

Димензии: 56x20x169cm

Растојание помеѓу полиците: 31cm

Боја: Бела

Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

BF131

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.