- Високо-квалитетен адаптер со 4 USB порти од Baseus

- Овозможува брзо и безбедно полнење на вашите уреди

- Секоја порта има излезна моќ до 2.4A, додека вкупниот излез е 6A

- Овозможува полнење на повеќе уреди истовремено

- Паметниот чип ја регулира енергијата при полнење на приклучените уреди

- Со дигитален дисплеј

* Каблите не се вклучени во пакувањето.

Спецификации:

- Input: AC 100-240V, 50/60Hz, 0.65A

- USB1/2/3/4 output power: DC 5V/2.4A Max

- Total output power: DC 5V/6A Max (30W)

- Dimensions: 98mm x 55mm x 28mm

- Weight: 88g

Baseus220V

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.