• Распродажба!
  • -1 000 ден

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop! 

Еден од најекономичните light верзии на роботските правосмукалки се одликува со вграден сензор LDS (ласерски сензор за растојание) и капацитет на резервоарот за прашина од 0.60л. Резервоарот за вода има капацитет до 200мл.

Mi Robot Vacuum Mop располага со батерија од 2400mAh. Доколку при работа останат 15% капацитет, роботот автоматски се враќа на базата за полнење сѐ додека не е повторно спремен да го продолжи чистењето од точката до која застанал со чистење.

Филтерот за вода целосно го контролира излезот на вода при миење на подот. Освен тоа, роботот е така дизајниран што на лесен начин ќе дополните вода и повторно ќе го приклучите џогерот.

Првото прашање кое секогаш си го поставуваме, зборувајќи за роботите, е тоа дали роботот има капацитет да го исчисти нашиот дом на ефикасен начин како што ние би сакале. Затоа тука е LDS сензорот со скенер од 166 степени кој ја набљудува површината во домот со цел да го избере најкраткиот пат за чистење.

Се советува да се користи дестилирана вода во соодветниот резервоар. Разни средства и детергенти може да предизвикаат оштетување на роботот.

За подолго чистење и попрецизно скенирање од 360° ја препорачуваме неговата уште поусовршена верзија -> Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P - Бел 

000198
5 производи

Технички податоци

Боја
Бела
Модел
Mi Robot Vacuum Mop (STY1J01ZHM)
Димензии
35.3x35x8.15
Тежина
3,6 кг
Батерија
2400mAh, литиумска
Моќ
2500Pa
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.