• -500 ден

Спецификации за Iskra SL585FA06-BL Рачна циклонска правосмукалка

• Моќност: 600W

• Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz

• Капацитет на резервоарот за прашина: 0,6 L

• Циклонска технологија

• Лесно празнење на садот

• 3 наставки

• Вклучен оператор за прицврстување

• должина на кабелот: 4,3 m

• боја: црна

• Ниво на бучава: 80 dB (A)

• Димензии на пакетот (во мм): 280 (L) x 180 (W) x 480 (H)

• Нето тежина: 1,65 кг

• Бруто тежина: 2,89 кг

• 24 месеци гаранција

3830042566489

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.