После 6-тиот месец вашето бебе ќе почне да ги користи своите раце,почнува да јаде,гриза.Ставете му на вашето бебе парче овошје или зеленчук во мрежата и ќе започне да се храни само.

Достапен во сина,розева и портокалова боја.

Димензии на производот: 7x14x6cm.

Димензии на пакувањето: 16x22cm.

900086

Нема рецензии во овој момент.

други производи

7 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.