Прочистувач на воздух GREE - GCF450DKNA

Прочистувачот GREE GCF450DKNA содржи 3 филтри (активен јаглен, прелиминарен и HEPA филтер) како и можност за управување со WiFi. Содржи индикатор за квалитет на воздухот во три бои (Зелена: чист воздух, Сина: нормален воздух, Црвена: загаден воздух.

Спецификации:

  • Проток на воздух: 420 m³/h 
  • Ниво на бучава: 60 dB(A) 
  • Moќност : 220-240 V 
  • Димензии: 805ммx358ммx358mm 
  • Потрошувачка: 40 W 
  • Површина: 50 m² 
  • Маса: 21.4kg

GCF450DKNA
10 производи

Технички податоци

Модел
GCF450DKNA
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.